Mild ouderschap

Zelfs tijdens de woedeaanval in de supermarkt

In het boek neem ik je mee naar jouw authentieke ouderschap. Het is een boek dat je aan het reflecteren zet en je dichter brengt naar hoe jij je kinderen wil grootbrengen, welke mama of papa je echt wil zijn. Ik ga dieper in op wat we allemaal meenemen als ouders, hoe we ons hierin kunnen vrijmaken en wat we écht willen meenemen. We bekijken enkele heikele opvoedingsthemas van naderbij: emoties, slapen en eten. Om af te ronden licht ik het thema zelfzorg uit. 

Het boek geeft je concrete voorbeelden vanuit de praktijk, bruikbare tips en relfectievragen om Mild Ouderschap thuis toe te passen. 

  • Meer dan 192 pagina’s leesplezier
  • Verbinding met je partner of je ruimere omgeving
  • Hands-on thema’s: emoties, slapen, eten en zelfzorg. 
  • Rijkelijk geïllustreerd door Eva Mouton (jawel, mijn zus!)
  • Luxe-uitvoering: hardcover en leeslintje 
  • Nu ook mét extra werkboek voor al je schrijfsels

Gebruik mijn boek als werkinstrument (ja, je mag fluoriseren!), als ontspannen leesvoer, als lesmateriaal of als notitieblok tijdens de lezing of webinar. Het maakt niet uit, zolang het boek je maar kan inspireren. Schrijf je graag milde tips en nuttige info op? Dan is het werkboek een super handige aanvulling voor je!

Met dit boek kan je aan de slag op jouw eigen tempo (ook na een lezing of webinar). Het is een keeper for life omdat je het in elke fase van je ouderschap kan herlezen. 

Wees mild voor jezelf of voor iemand anders

Geef het boek cadeau

Gevoelens zijn altijd juist.

nina mouton

Enkele fijne reacties

“Leest heel vlot, praktische tips en handige voorbeelden!”

“Dankjewel, Nina, voor je boek. Ik heb hier zoveel aan gehad. Je versterkt mijn gevoel, net wat ik nodig had.” 

“Jouw boek, die woorden, ze doen me nadenken en voelen. Ik voel me erkend als ouder.” 

“Oh Nina, ik had nooit gedacht dat je boek zo diep zou graven. Je boek zal een grote steun zijn in het opvoedingsavontuur dat me te wachten staat. Bedankt!”

“Ik wist al bij de inleiding dat dit boek me zou helpen.” 

"Ik lees af en toe nog stukjes terug, gewoon omdat het zo herkenbaar is!" 

Ontdek meer leuke reacties via Instagram

Ben je nieuwsgierig? Kan je niet langer wachten? Wel, hier kan je de eerste pagina’s van mijn boek lezen! 

Lees verder en koop het boek

Ontdek ook het werkboek

Van theorie naar praktijk, dat is niet altijd een gemakkelijke vertaalslag. Je kan alles nog zo goed weten, je kan mijn boek van voren naar achteren en terug hebben gelezen: het doen, dat is andere koek. Daarom dit werkboek.

Om jezelf de kennis die je hebt opgedaan nog meer eigen te maken, om nog meer de weg van je eigen, authentieke ouderschap te kunnen bewandelen. De basisbegrippen uit mijn boek komen terug in dit werkboek. Ik leer jullie vanuit verschillende invalshoeken naar een situatie kijken om van daaruit mildheid te installeren voor jezelf en de anderen.

Centraal staat het thema zelfzorg, een thema dat voor iedereen een belangrijk uitgangspunt is. Zelfzorg kan beginnen bij dit werkboek: er tijd voor nemen om het in te vullen, tijd nemen voor jezelf om op een manier uit te reiken die bij je past, zonder jezelf de hele tijd voorbij te lopen.

Verzamel al je mildheid in jouw uniek werkboek

Koop het werkboek

© 2020 Nina Mouton - info@ninamouton.be - fotografie © Studio Rammeloo
- privacy policy - cookie policy - sitemap - links Quoted: Websites met méér