Lezing: Mild ouderschap

Wat is mild ouderschap? Betekent dat grenzeloos opvoeden? Je kind alles toegeven? Je eigen grenzen overschrijden?

Juist integendeel.

Mild ouderschap is verbindend opvoeden. En om dat te kunnen, is het belangrijk om in verbinding te staan met jezelf. Wat neem jij mee in je opvoeding? Is dat wat je wil meenemen? Wat met al die goeie raad en blikken van anderen die op je afkomen? Hoe volg je je moeder- of vadergevoel? Wat is jouw authentiek ouderschap? En wat als je omgeving er anders over denkt? Hoe verbind je met je kind in het heetst van de strijd? Tijdens hevige emoties zoals verdriet en woedebuien? En hoe verbind je op rustige momenten?

Een lezing voor ouders in verwachting en ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar en geinteresseerden in ouderschap en opvoeding.

Kom naar een lezing over ‘mild ouderschap’ in je buurt of in een andere toffe gemeente.

  • Jij leert te vertrouwen op je moeder- of vadergevoel. 
  • Je krijgt inzichten in je strenge inner voices, hoe de opvoeding die je zelf genoot een rol speelt in je eigen ouderschap en hoe je denken je gedrag stuurt. 
  • Je herkent patronen, leert langetermijndoelen stellen en milde mantra’s gebruiken. 
  • Je gaat naar huis met nieuwe onderwerpen om over te praten of over na te denken.

Woon een lezing bij

Mild Ouderschap is de basis om jezelf en je kind de ruimte te geven om te groeien naar een gezin dat in verbinding staat met elkaar én met zichzelf. 

nina mouton

Reviews van aanwezige ouders:

"Herkenbare situaties, heel wat handvaten meegekregen en gebracht met de nodige humor!"

"Spijt dat ik mijn partner niet heb meegebracht. Volgende keer neem ik hem mee."

"Veel voer om over na te praten, zowel thuis als met de vriendinnen achteraf."

"Interessante lezing, veel uit opgestoken."

Tickets en info:

  • Basisticket: €22,5 + servicekosten
  • Boek+ticket: €47,99 + servicekosten. Je boek 'Mild ouderschap' zal gesigneerd zijn door Nina en Eva Mouton en zal klaarliggen aan de ticketbalie.

Tickets zijn niet terugbetaalbaar. Je mag je ticket doorgeven als je zelf verhinderd bent. Boeken worden na afloop van het evenement niet opgestuurd. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om het boek op de avond zelf, voor de lezing tussen 19u en 19u30, op te (laten) halen.

OPGELET: Indien grote groepen mensen nog steeds NIET mogen samenkomen owv het Coronavirus, voorzien we een online alternatief in de vorm van een live webinar. Ook is het mogelijk dat we zelf, voor onze en jullie veiligheid, de lezing overzetten naar een live webinar.

© 2020 Nina Mouton - info@ninamouton.be - fotografie © Studio Rammeloo
- privacy policy - cookie policy - sitemap - links Quoted: Websites met méér